08/09/18

Bredene - Manifiesta, feest van de solidariteit

Op  8 en 9 september gaat het jaarlijks feest van de solidariteit weer door in Bredene. Muzikale blikvangers zijn onder andere Raymond van het Groenewoud, MC Lily, Barbara Dex & Asian Dub Foundation. Als sprekers staan Omar Barghouti, Kristien Hemmerechts, Pablo Allende (kleinzoon van Salvador Allende) en nog vele anderen op het programma. 

ACTIE | schenk je beker voor het goede doel!

Net als de voorbije jaren organiseren we de “Schenk je beker voor het goede doel”-actie. We zetten ons samen met Manifiesta in om de afvalberg te verminderen en te werken aan een duurzaam festival. G3W zorgt ook dit jaar weer voor herbruikbare bekers op het festival. Je betaalt één euro borg voor je beker bij het bestellen van een drankje. Bij het naar huis gaan kan je je beker schenken aan het goede doel: G3W. Tijdens de vorige editie schonken maar liefst 4.775 mensen hun beker! Door je beker te schenken steun je het werk van G3W en haar partners in Congo, Palestina, de Filipijnen en Cuba.

Om van de actie "Schenk je beker aan een goed doel" een groot succes te maken, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. 

Stuur ons alvast een mailtje als je zin hebt om deel uit te maken van het G3W-team: info@g3w.be , 02/2092365

Daarnaast co-organiseert G3W ook verschillende debatten. Binnenkort kan je hier meer informatie vinden. 
 
 
202 keer gelezen