Word jij G3W-bondgenoot?

Vind jij het ook zo oneerlijk dat een groot deel van de wereldbevolking geen toegang heeft tot basisgezondheidszorg? Ben jij ook verontwaardigd over ongelijkheid in de wereld? Vind je dat iedereen recht heeft op gezondheid, op drinkbaar water, op menswaardige werkomstandigheden en degelijk onderdak? Jij kan deel uitmaken van de oplossing. Word G3W-bondgenoot, dan staan we samen sterker voor gezondheid!

Ik merk amper dat het van mijn rekening gaat, maar voor G3W maakt het wel een immens verschil
Wat is een G3W-bondgenoot?

Voor elke actie die G3W onderneemt om haar partnerorganisaties te ondersteunen, is geld nodig. Het recht op gezondheid realiseren, dat is echter een werk van lange adem. Daarvoor moeten wij en onze partners op lange termijn kunnen plannen en kunnen rekenen op stabiele inkomsten. Als G3W-bondgenoot geef je elke maand een vast bedrag aan G3W. Dat kan je het makkelijkste doen via een domiciliëring. Help je mee en word je ook Bondgenoot?

5 redenen om G3W-bondgenoot te worden
  1. Je levert een structurele bijdrage aan de strijd voor het recht op gezondheid
  2. Je blijft op de hoogte van het reilen en zeilen van G3W, door het driemaandelijkse magazine dat je in je brievenbus of mailbox krijgt
  3. Je helpt ons om onze projecten te plannen op lange termijn, omdat we elke maand op jouw steun kunnen rekenen
  4. Je kiest zelf wanneer je start, hoe veel je maandelijks stort en je kan zelf je betalingsopdracht stopzetten of pauzeren
  5. Je krijgt een fiscaal attest en dus een belastingsvermindering van 45% op je gift (als je minstens 40 euro per jaar stort)

 

Ik wil G3W-bondgenoot worden!

 


 

Maak kennis met de G3W-bondgenoten

 


Je steunt de partners van G3W, zoals deze Advocates for Community Health:


 

Help jij mee bondgenoten zoeken?

We zijn op zoek naar nieuwe bondgenoten!
Jij kan ons daarbij helpen. Misschien is er wel een oma, neefje, buur of collega die je kan overtuigen om ook bondgenoot te worden. Want met velen samen kunnen we straffe dingen doen.

Je kan bondgenoten helpen zoeken via:

Bedankt!

11388 keer gelezen