Doe mee

Samen sterk voor gezondheid, ook jij kan meedoen!

Stages en vrijwilligerswerk

Zin in een engagement bij G3W? Ontdek hier ons aanbod van stages en vrijwilligerswerk in België en bij onze partners in het Zuiden.

Lees meer


 

Solidariteitsreizen

Is jouw groep of organisatie geïnteresseerd in internationale solidariteit, en willen jullie dit ook in de praktijk zetten? Hebben jullie plannen om naar één van onze partnerlanden/regio's te trekken, of willen jullie het Zuiden naar België halen?

Lees meer


 

Jouw talent voor het Zuiden

Iedereen heeft wel iets waar hij goed in is: koken, zingen, computer problemen oplossen, gras maaien bij je oma, ... Het idee is dat je jouw talent inzet voor onze Zuid-partners. We helpen je graag om je initiatief mee op poten te zetten.

Lees meer


 

Sport voor G3W

G3W staat elk jaar met een geengageerd team aan de start van de 20km door Brussel. Ben je sportief, dan is dit iets voor jou!

Lees meer


 

Doe mee met de Paascampagne

Jaarlijks organiseert G3W een Paascampagne ten voordele van Cuba. Vele honderden vrijwilligers werken mee om van deze actie een succes te maken. Lekkere fair trade chocolade smullen voor de goede zaak. Dubbel zo lekker!

Lees meer


 

Materiaal

Wil je G3W beter bekend maken bij je eigen vrienden en netwerk? Organiseer je een fondsenwervende activiteit voor G3W en wil je flyer, affiches en het G3W-logo gebruiken? Hier vind je een overzicht van het promomateriaal dat je kan downloaden of bestellen.

Lees meer


 

Vacatures

Aan de slag bij G3W? Ontdek hier onze openstaande vacatures.

Vacatures

Meer over dit onderwerp

Wil je G3W beter bekend maken bij je eigen vrienden en netwerk? Organiseer je een fondsenwervende activiteit voor G3W en wil je flyers, affiches en het G3W-logo gebruiken?

Wil jij je graag als vrijwilliger inzetten voor G3W? Ben je op zoek naar een vaste vrijwilligersfunctie of wil je gewoon af en toe komen helpen? Of studeer je en wil je graag stage lopen bij G3W?

Het rekeningnummer waarop je een gift kan storten: BE15 0010 4517 8030 | BIC: GEBABEBB

24651 keer gelezen