Neem G3W op in je testament

Ook als je er niet meer bent, kan je nog veel betekenen.
Een gift voor de toekomst

Waarschijnlijk heb je nog niet stilgestaan bij wat er moet gebeuren met je bezittingen als je er zelf niet meer bent. Je kan er nu al voor zorgen dat het werk van onze partners in het Zuiden ook dan nog op je steun kan rekenen.

De eenvoudigste manier om dat te doen is door het schenken van een legaat. Dat is een bepaling in je testament waarin je bezittingen of een som geld schenkt aan een organisatie of een persoon. Een legaat schenken aan Geneeskunde voor de Derde Wereld is een blijvend teken van solidariteit. Je helpt er partnerorganisaties in het Zuiden een heel eind mee vooruit. En het laat ons toe om een financieel onafhankelijke koers te blijven varen. Bovendien biedt het duolegaat financiƫle voordelen, zo betalen de erfgenamen minder successierechten.

testament.be

G3W maakt deel uit van de nationale campagne www.testament.be. Testament.be wil de voordelen van het duolegaat aan een zo breed mogelijk publiek kenbaar maken. De mensen van testament.be geven je graag antwoord op al je mogelijke vragen.

  • Je kan alvast de informatiebrochure lezen die hieronder staat (in pdf). We sturen je ze ook graag toe uiteraard.
  • Wil je vrijblijvend meer informatie over legaten, neem dan contact op met Lena: 02/209 23 65 of lena@g3w.be.

 

7440 keer gelezen