09/02/17

3 redenen om de 20 km door Brussel te lopen met G3W

Op zondag 28 mei staat G3W aan de start van de klassieker onder de loopevenementen: de 20 km door Brussel. Zweten, afzien maar ook fun en pakken adrenaline verzekerd. Ben jij al ingeschreven?
20% zweet, 80% solidariteit

3 goede redenen om je te overtuigen om ook je stoute loopschoenen aan te trekken:

  1. FUN – Lopen is gezond, geeft energie en maakt je hoofd vrij. Kwam er van je goede voornemens in januari nog niet veel in huis? Dan heb je nu een doel: op 28 mei binnen de 4 uur de 20 km uitlopen. Doenbaar? Zeker wel. We bezorgen je graag trainingschema's als je graag wat ondersteuning wil bij je training. Je kan via de G3W-M3M running team groep op Facebook aansluiten bij trainingen van andere G3W-lopers. Samen trainen en lopen is motiverend! Je kan je ook samen met vrienden inschrijven en een klein groepje vormen. De dag zelf hangt er adrenaline in de lucht. Een massa van 30.000 lopers in Brussel, dat geeft elke loper vleugels!
  2. TAKE IT EASY – G3W zorgt voor alles, je inschrijving, een mooie loopshirt, een drankje en maaltijd na de finish, omkleedmogelijkheden vlakbij de start. De ambiance na de 20 km met G3W is uniek. Met als nieuwe aanwinst: DJ Christophe Musicman die jouw favoriete plaatjes draait.
  3. ENGAGE – Als je met G3W loopt dan engageer je je om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het werk van G3W en haar partners. We vragen je om minstens 100 euro sponsorgeld vinden. Heel wat lopers geraken zonder veel moeite aan dat bedrag. Een aantal ziet het als een echte uitdaging of "sport" om hun persoonlijke inzamelrecord te breken. We werken momenteel aan de uitbreiding van onze website zodat elke loper een persoonlijke pagina kan aanmaken waarop je meteen kan zien wie jou sponsorde en waarop je met een leuke foto en een wervend tekstje heel wat vrienden, familie, collega's kan overtuigen je prestatie te steunen. Vergeet zeker niet aan je sponsors te vertellen dat een gift vanaf 40 euro (op jaarbasis) fiscaal aftrekbaar is. Na je inschrijving mag je nog een pak meer tips verwachten over hoe je sponsors kan vinden en overtuigen. Creativiteit en een snuif humor werkt altijd!

15.000 euro, daar gaan we voor!

Met 15.000 euro kunnen G3W en haar partners bergen werk verzetten. Jouw zweet zorgt ervoor dat men in Palestina, Congo en de Filipijnen in actie kan komen en de strijd voor het recht op gezondheid kan verder zetten! Dan kunnen we actie voeren, mensen mobiliseren & wijkcomit√©s een boost geven. Verandering kan alleen met velen van onderuit. Ook jij kan daar dus een stukje toe bijdragen.

Overtuigd?

Schrijf je dan in voor 13 maart. De prijs van de inschrijving is 34 euro. In de prijs zit je inschrijvingsgeld, een mooi loopshirt en de drank en maaltijd.    

Ik schrijf me in!

 

Ben je niet zo'n loper?

  • Overtuig dan je vrienden en verspreid dit bericht verder via Facebook, Twitter of Mail.  
  • Kom ons op 28 mei helpen bij de logistiek of als supporter aan de zijlijn. Stuur daarvoor een mailtje naar lena@g3w.be, dan weten we dat we op jou kunnen rekenen. 
  • Geef de lopers een duwtje in de rug via een gift op rekeningnr. BE15 0010 4517 8030 van G3W met in de mededeling "gift 20km + naam loper/ of team". Of online via deze link.

 

 

 

956 keer gelezen