Palestina en het Midden-Oosten

24/02/17
De Palestijnse sociale beweging viert een grote overwinning, de Palestijnse Autoriteit annuleert haar wetsvoorstel om de ziekteverzekering voor werklozen af te schaffen.
16/02/17
Deze zomer organiseren G3W en intal een solidariteitsreis van twee weken naar Palestina.
05/01/17
De Union of Health Work Committees (UHWC), onze partner in Gaza, organiseerde een "train the trainer" vorming over gezondheidseducatie.
15/12/16
De beelden die we op ons scherm te zien krijgen, grijpen naar de keel. Er is het leed van de burgers in Aleppo en dat knagende gevoel van onmacht.
12/12/16
Na een nieuwe golf van repressieve maatregelen door Israël, kon onze collega Daoud, jeugdprogrammacoördinator van HWC, zondag 11 december eindelijk naar huis. Maar er valt weinig te vieren.
10/11/16
Ook dit jaar organiseert Studio Brussel in de week voor Kerstmis “Music for Life”. Tot 24 december kan je opnieuw zelf een actie organiseren om je favoriete doel, G3W, te steunen.
11/10/16
Gaza, end the siege
Twee jaar na het conflict in Gaza heeft nog altijd 1 op 4 kinderen psychosociale bijstand nodig. Toch blijven jongeren niet bij de pakken zitten. Moedig jij hen mee aan?
11/10/16
Jongeren aan de slag in hun buurt
Jongeren in Gaza leven onder moeilijke omstandigheden. De zichtbare maar ook vele onzichtbare gevolgen van de oorlogen die ze meemaakten laten zich voelen. Toch laten ze de moed niet zakken.

Pagina's